Project Keep Playing

Project Keep Playing

'Omdat elk kind het recht heeft om te spelen'

Speelgoedactie verlengd!

Lieve dromers!

Jullie betrokkenheid bij de inzameling van speelgoed voor de Kinderen van Moria heeft ons geraakt! We ontvingen oneindig veel pakketjes aan de deur met lieve handgeschreven kaartjes en briefjes en ook vanuit de centrale inzamelpunten kwam eind december een enorme stroom kadoos. Wij zijn dankbaar!

Afgelopen weekend hebben we geteld en gesorteerd, we komen op bijna 1000 kadootjes! Wat gaan we daar veel kinderen blij mee maken! Er is alleen een maar... Wij vinden dat we voor elk kind een kadootje mee moeten nemen 'Elk kind heeft namelijk het recht om te spelen', vinden wij van Project Keep Dreaming, en ik weet zeker dat iedereen dat met ons eens is!

Dus, wat gaan we doen? We gaan de komende twee weken met nieuwe frisse energie inzamelen en hopen dat jullie nog een keer met ons mee willen doen. Spelen je kinderen niet meer met die houten trein, die ene pop of die lieve knuffel, denk dan aan de kinderen van Moria. We zamelen nu ook (goed) tweedehands speelgoed in.

  • Geen speelgoed waar batterijen voor nodig zijn.
  • Buitenspeelgoed is altijd een goed idee.
  • Geen Nederlandse boeken!
  • We zamelen in voor kinderen tussen de 2 en 15 jaar.

Vertel het op je sportschool, in de klas van je kinderen en aan neefjes en nichtjes!

Inleveren kan in Haren (Bilderdijklaan 27, 9752 EM) en in Groningen (nieuwe Blekerstraat 2-2), neem even contact op als je langs wilt komen. Per post kan natuurlijk altijd!

Duizendmaal dank!